Chec cu lamaie si fulgi de cocos

47575534_2122886098026241_5719724848503062528_n
Ingrediente:
200 gr unt la temperatura camerei
200 gr zahar cristal
4 oua la temperatura camerei
200 gr faina cernuta
10 gr praf de copt
coaja rasa de la 2 lamai
3 linguri fulgi de cocos
un praf de sare
Pentru sirop: 50 ml suc de lamaie si 25 gr zahar , acestea se amesteca si se toarna deasupra checului cat este inca fierbinte
Se bate untul cu zaharul, se adauga ouale intregi, faina, zaharul, praful de sare , coaja de lamaie, praful de copt , fulgii de cocos, compozitia se toarna in forma de chec si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 40-45 minute. Cat este inca cald se adauga siropul de zahar si suc de lamaie. Separat se amesteca 100 gr zahar pudra cu 25 ml suc de lamaie, rezulta o glazura care se toarna peste chec dupa ce s-a racit. Pofta buna !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s