Pampushka cu bacon, masline si parmezan

In zilele cand nu stii ce sa mai gatesti Pampushka cu bacon, masline si parmezan este o reteta foarte simpla si mai ales gustoasa!
Avem nevoie de:
Pentru aluat – 200 ml lapte caldut
-300 ml apa calduta|
-2 linguri de zahar
-1 lingurita de sare
-4 linguri de ulei de masline
– 10 gr drojdie uscata
-750 gr faina
Pentru umplutura-masline, 250 gr bacon, parmezan
1 ou pentru uns
optional seminte diverse

Intr-un castron se amesteca ingredientele pentru aluat, se formeaza un aluat omogen si elastic care se lasa la crescut cca 1 ora. APoi se formeaza din aluat bilute care se intind in palma si adaugam bacon, maslina(fara samburi) si parmezan dupa care inchidem cu aluat si formam o bila pe care o asezam in tava. Continuam asa pana terminam tot aluatul, ungem cu ou  si adaugam semintele si parmezan deasupra.

Dam la cuptorul preincalzit  la 180 grade timp de 30-40 min.

IMG_3213

 

Dupa ce se rumenesc  usor, se servesc asa cum sunt sau cu diferite sosuri la alegere!

Pofta buna!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s