Ingenuncheata…

images

Habar nu am ce a trezit in mine pofta de a „filozofa” si a aborda chestiuni „existentiale”, dar vine un moment, sau doua, poate chiar trei…in care vezi mai mult decat de obicei si parca astepti niste raspunsuri care de cele mai multe ori…nu vin atunci cand ai nevoie de ele…
Ati simtit vreodata greutatea unei clipe? Sau altfel spus ati avut momente in care v -ati simtit ingenuncheati de nimicuri, de situatii, de viata? Banuiesc ca, da! Si? Ce ati facut? V- ati scuturat cu toata puterea sperand ca aceasta senzatie va disparea? Sau poate, cuminti ati dus mai departe aceasta povara? Sau poate ati dat dovada de incrancenare si v -ati propus sa nu va lasati doborati…..
Dar ati simtit vreodata nevoia sa plangeti…in cascada, sa va inecati in lacrimile voastre? Ati facut- o sau din nou ati dat dovada de acea „nesuferita” stapanire de sine si ati interzis lacrimilor sa va inunde?
Ati avut vreodata impresia ca traiti intre ruine? Sau ati simtit ca totul in jurul vostru se invarte haotic si oricat ati incerca sa va tineti pe picioare….nu puteti…..si ati cazut in genunchi?
Eu am avut prea multe momente de acest gen si probabil vor mai fi……ca doar nu degeaba m -am obisnuit cu ele si cu efortul de a ma smulge din ele….
Stiti cum trebuie procedat?
Cand lucrurile marunte, viata, va ingenuncheaza ,stati macar cateva clipe in genunchi si rugati -va, lasati lacrimile sa va spele obrajii si rugati -va, rugati -va din suflet si cu credinta…..Ea, credinta e singura care ne -a ramas….in rest….totul e desertaciune…..! Si stiti, chiar functioneaza, pentru ca…..parca in cateva clipe o mana va ridica, va sterge lacrimile si va va mangaia sufletul.Si e bine ,pentru ca poti merge mai departe…..mai puternic, mai drept si mai darz!
Oare, am dreptate……???

rumi-sept-fb

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s