O parte din tine insuti..

13151565_268222050193647_1975435712131261274_n                  ”Un adevarat cadou cuprinde o parte din tine insuti.” (Ralph Waldo Emerson)

  • Nu stiu ce este mai frumos, sa primesti, sau sa daruiesti? Ma regasesc in acest mesaj si imi ofera un sentiment foarte placut.
    Ador să primesc cadouri, mă bucur și acum de tot ce primesc, mai ales atunci când cadoul, se vede și se simte că este făcut din tot sufletul, că are un mesaj în spatele lui.
    Cand vine momentul sa daruiesc ma pregatesc pe-ndelete, fac un adevarat plan si caut să găsesc ceva care să placă persoanei care ar urma să-l primească, caut ceva ce poate persoana respectivă nu și-ar fi cumpărat, ceva ce nu are neaparat nevoie, dar ceva ce i-ar putea bucura sufletul dacă ar primi. Darurile sunt motive de fericire, atunci cand primesti ceva, simti ca esti important pentru cel de la care vine cadoul, ca valorezi ceva si ca esti apreciat.

     Ma decid foarte greu, mai ales ca un cadou înseamnă înainte de toate dăruirea unui sentiment si oricine a facut vreodata un cadou stie ce inseamna bucuria celui care primeste si cat de fericit il face asta pe cel care daruieste. De obicei caut un  cadou  care să amintească de mine, de noi și de locul sau momentul care a făcut să ne oferim cadouri. Sau un mesaj, simplu mesaj, care poate fi transmis în atât de multe feluri…un mesaj de genul acesta pe o bijuterie personalizata .
Acesta este un cadou, așa cred, așa simt…

  • dbp05_2
    Un cadou nu trebuie sa fie neaparat util sau  serios,tot ceea ce conteaza este ca el,  cadoul oferit cu dragoste  ,sa dainuiasca in timp pentru a produce amintiri de neuitat.
    Deci , tu, cel ce vei citi, nu lasa sa treaca nici-un prilej fara sa imbratisezi pe cineva, sa spui cuiva o vorba buna, sa faci cuiva un cadou  sau sa ajuti pe cineva care are nevoie si asta nu  vei face pentru ca ai tu nevoie sa te simti uman,  generos si bun , ci pentru fericirea pe care ti-o va aduce chipul acelui om atunci cand primeste darul tau.Bucurati-va de moment, de cel de langa voi , de fiecare gest in parte pentru ca a darui este o arta, in Japonia- tara politetii, chiar se fac cursuri  speciale în care se învață despre toate aspectele artei de a dărui, dar pana sa mergem acolo hai sa fim fericiti daruind AICI , la noi .

Lasă un comentariu