La multi ani, 2020!!!!!

2019, alta „secventa” de viata, trecuta! Un alt bilant incheiat!
Ne putem intreba insa daca in acest an am fost suficient de buni, daca am oferit bucurii celor din jurul nostru, daca am stiut sa intindem o mana celui cazut la pamant, daca am iubit suficient…..
Ne putem intreba si daca lacrimile noastre au meritat sa ne umezeasca ochii si obrajii, putem incerca sa intelegem daca inima si gandurile noastre au meritat clipele de suferinta si daca noi am facut ceva ca sa fim fericiti!
Am ajuns si eu la acest moment al bilantului pentru anul 2019! Am o stare de multumire…….am constatat ca am oferit bucurie multora sau macar am „smuls” zambete sincere, am fost „acolo” cand a fost nevoie de mine . Am iubit oamenii frumosi, am iubit viata si in primul rand, l-am iubit pe Dumnezeu care mi-a fost alaturi clipa de clipa.
Au fost si lacrimi, le-am zarit printre multele evenimente din acest an, insa au fost si lacrimi de bucurie. Lacrimile „dureroase”…..le-am ascuns si le-am spus „ADIO”!
M-am „gasit” cu incredere in secventele acestui an, m-am descoperit puternica, cu chef de joaca, chiar daca „joaca” a fost pornita de viata si a semanat cu „razboiul rece”! Dar m-am vazut jucandu-ma hotarata sa fac pace sau sa castig razboiul…….si l-am castigat……traiesc, am oameni dragi in preajma mea si……..ZAMBESC!
Am reusit sa simt binecuvantarea de a fi…..EU, simpla, temerara, cu sufletul si gandul curat si cu increderea ca noi oamenii suntem facuti sa….izbandim!
Ce-mi doresc de la anul ce cu pasi iuti vine catre noi? Imi doresc sa raman aceeasi…..si sa pot fi mereu acolo unde trebuie!
Un nou an minunat va doresc cu suflete curate, ganduri luminate si sentimente frumoase!
Fiti fericiti si fie ca bilantul anului 2020 sa-l faceti cu bucurie si sa descoperiti rezultate uimitoare care sa va umple sufletul de fericire!
La multi ani, 2020!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s