Eliberare si iertare ..

 

Imagini pentru eliberare

 

Nu stiu daca sunt sau nu o fiinta puternica, dar cert este ca dupa un esec, poti sa te simti liber si fericit, doar daca ierti, pe cel care te- a ranit si pe….tine! Si iertarea nu vine usor si nici nu -i doar o vorba, iertarea adevarata vine din suflet si din credinta, credinta in Dumnezeu si credinta ca  poti si vrei sa ierti. E obligatoriu sa intelegi ca viata nu se termina o data cu esecul si trebuie sa crezi din adancul sufletului ca asa a trebuit sa fie ca sa iti fie mai bine. Nu- i usor, dar se poate. Daca cineva mi- ar fi spus aceste lucruri in urma cu vreo 2 ani, m -as fi uitat cu ochii in lacrimi la el si i as fi spus:”ce stii tu?”
Astazi, ma uit in urma, ma uit la mine, fiinta cea de azi si spun :”Doamne slavit fii, mi- ai daruit linistea, caldura si frumusetea vietii!”
Eu am iertat cu tot sufletul si imi simt sufletul eliberat ca dintr -o stransoare cu lanturi grele, reci si dureroase! Nu au ramas nici macar cicatricele acelor lanturi si ma simt inconjurat de pace si frumusete!
Iertati si chiar rugati -va pentru cei ce v- au ranit…..eu o fac in fiecare seara si……visez frumos!

 

poze alchimia transformarii eliberare i iertare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s