Protectie si siguranta !

Capturess

Niciodata nu am fost si nu voi fi impotriva lumii virtuale. Consider ca suntem mult mai bogati de cand accesul la informatie este atat de facil.Televizorul, tableta, telefonul si internetul sunt o forta, la fel ca si dinamita, pe care daca o folosesti cu cap e extrem de folositoare, dar care e asa puternica incat te poate darama.Concluzie: nu vrem sa renuntam cu totul la telefon, televizor sau la jocul pe calculator, dar vrem sa o facem cu masura!
Personal folosesc un smartphone, o tableta , un laptop si un ebook reader . De acord, sunt multe dar accept ca ele sunt puternice, de multe ori chiar mai puternice decat vointa mea dar nu le folosesc exagerat ci mi-am impus niste reguli pe care le respect pentru a nu deveni sclav al device-urilor.
Pentru ca sunt conservatoare din fire si renunt greu la „jucariile” mele iar sansele de a scapa un smartphone pe asfalt sunt direct proportionale cu pretul acestuia, am nevoie ca acestea sa fie protejate astfel incat sa dureze cat mai mult. De aceea apelez la o solutie salvatoare pe care am descoperit-o pe https://www.smartprotection.ro/ . Aici am gasit o bogata varietate de folii de protectie si accesorii pentru o gama larga de device-uri , gama care m-a cucerit imediat.Mai mult aici iti poti comanda propria folie de protectie, personalizata dupa gusturile si nevoile tale.
s-l300
Cu foliile Smart Protection , telefonul tau, tableta sau chiar tigara electronica pentru cei care folosesc acest device, vor fi total protejate astfel incat nu va fi nevoie sa le schimbam prea curand! In plus , folia din sticlă securizată nu modifică semnificativ aspectul telefonului, astfel că nu cauzează nici-o neplăcere din punct de vedere estetic. Daca doreşti să-i păstrezi integritatea şi să te bucuri de funcţiile sale pentru cât mai mult timp nu te mulţumi cu soluţii temporare şi ineficiente ci cumpară-ți o folie de protecţie pentru telefon cu adevărat de calitate doar de aici https://www.smartprotection.ro/folie-telefoane/
Capture

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s