Experti in incalzire- instaltermic.ro

b775e0c8fb456709e1514f76ca0130d7

Obişnuiţi cu sistemul clasic de încălzire prin intermediul centralei pe gaz cu radiatoare, românii au fost în ultimii ani reticenţi la încălzirea prin pardoseala. Perspectiva unei ierni cu facturi mai mari ar putea schimba această percepţie, motivat şi de faptul că se pot obţine reduceri de 20% la factură, potrivit experţilor .

Până în prezent majoritatea românilor care au apelat la incalzire prin pardoseala  sunt proprietari de case sau vile, în proporţie de 90%, şi foarte puţini care deţin apartamente noi. Explicaţia vine din faptul că apartamentele sunt deja echipate cu sistemul clasic de încălzire, pe când în cazul caselor opţiunea de încălzire este făcută de proprietar.
Există o reticenţă la proprietarii de apartamente, deoarece e greu să schimbi sistemul de încălzire centralizat cu unul prin pardoseală. E o chestiune de mentalitate , sistemul de încălzire prin pardoseală este superior celui prin centrală pe gaz.
Echipa instaltermic.ro  va propune solutii tehnice noi, verificate si certificate de piata europeana, consiliere competenta pentru alegerea si proiectarea sistemului de incalzire.  Va ajuta sa alegeti sistemul potrivit pentru casa dumneavoastra, dupa o analiza riguroasa a cerintelor si ajustarea corecta a proiectarii in vederea obtinerii de rezultate maxime si a unui pret mai mult decat rezonabil. Serviciile oferite de compania instaltermic.ro se caracterizeaza prin promtitudine, profesionalism si eficienta.
Ca si motive pentru care incalzirea prin pardoseala este recomandata ca fiind cea mai eficienta pot enumera:
-– Confort termic ridicat datorita faptului ca temperatura este distribuita , in plan orizontal , uniform in toata incaperea.
– Stratificarea aerului din incapere este facuta astfel incat aerul din incapere este mai cald la nivelul picioarelor iar cel respirat fiind mai rece.
– Consumul de energie fata de sistemele clasice de incalzire este mai redus ceea ce inseamna facturi mai mici la caldura  .
– Sunt ecologice ( pot fi cuplate la sisteme care folosesc surse de energie regenerabila , ceea ce nu se poate face cu sistemele clasice de incalzire cu centrale termice

incalzire-in-pardoseala-150x150
instaltermic.ro

Sistemul de încălzire prin pardoseală are un randament termic mai bun şi automatizarea este mai performantă, în sensul în care sistemul sesizează, spre exemplu, dacă un geam este deschis.
Apelati cu incredere la INSTALTERMIC.RO  , investitia initiala se amortizeaza rapid printr-un consum mult mai mic decat daca s-ar monta radiatoare, si  nu se poate compara confortul!!!

Un gând despre “Experti in incalzire- instaltermic.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s