O platforma inovativa

O firma sau o companie poate sa-si creasca vanzarile sau vizibilitatea brandului in mediul online prin folosirea unei  platforme care ofera servicii de marketing digital adaptate si personalizate fiecarui tip de business. Totodata o astfel de platforma ofera antreprenorilor si oamenilor de afaceri flexibilitate si adaptabilitate .

80be7bebcb19488e3cc07632ec7fa049

O metoda de promovare foarte avantajoasa consider ca este cea oferita de BIOPIXEL.ro , cu ajutorul acesteia atat companiile cat si oamenii de afaceri isi pot mari considerabil cifra de afaceri prin promovare eficienta in mediul online cu preturi deosebit de accesibile. Si nu doar atat…Isi pot mari aria de clienti,isi pot crea o imagine in mediul online, vanzarile pot creste radical astfel incat pot face face cu succes concurentei.

Va puteti intreba desigur, ce este BIOPIXEL MEDIA , este o platforma cu 1 milion de pixeli grupati in casute de cate 100 pixeli. Pentru a va plasa logo-ul, bannerul,link-ul companiei dumneavoastra  nu trebuie decat sa selectati una sau mai multe casute una langa alta, pe orizontala sau verticala apoi reclama  dumneavoastra va fi vizibila pentru milioane de vizitatori ce pot deveni cu siguranta clientii dvs in viitor. Orice reclama astfel achizitionata va fi valabila 3 ani din momentul in care o veti cumpara, profitabil nu ?

a29e40cb69f24b59905f998d48dd2313

Lansarea oficiala a acestei platforme a avut loc in data de 2 ianuarie 2017 iar pretul  este unul foarte bun, de doar 1 leu/ pixel in conditiile in care o casuta are 100 pixeli este foarte convenabil.

Si pentru ca afacerile mari se cresc de mici va recomand sa apelati cu incredere si nu veti fi dezamagiti!

509f3cfd3fe47d18f54baa59abd1eaa1

BIOPIXEL MEDIA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s