Contello.ro-opinii corecte

6bb785201d764deda0dd9019daa82782

Pentru a asigura cresterea gradului de satisfacere a cerintelor intotdeauna este necesar un audit al calitatii.In masura in care aceste audituri sunt corect planificate si programate, tinand seama de natura si importanta activitatilor , si sunt efectuate de auditori calificati precum contello.ro, se poate ajunge la micsorarea continua a abaterilor .

Referindu-ne strict la un audit financiar,la intrebarea- Ce este auditul financiar  putem spune ca este o operatiune  de control al corectitudinii , respectiv  analiza performanțelor financiare ale unei societati ,  pornind  bineinteles de la ceea ce reflectă inregistrarile  și situatiile  financiare anuale.
Prin Audit ca termen  general, se intelege examinarea profesionala a unei informatii in vederea exprimarii unei opinii responsabile si independente, prin raportarea la un criteriu (standard, norma) de calitate.
Termenul de Audit este larg utilizat, el a avut initial semnificatia de Audit Financiar pentru a verifica situatiile financiare, procesele si tranzactiile unei societati.
In prezent aria de cuprindere a notiunii de Audit este mult mai vasta si include,fara a se limita la acestea: Audit Operational ,Audit de Gestiune ,Audit Fiscal, Audit de Calitate, Audit de Mediu,Audit Energetic .
Daca sunteti in cautarea unei oferte audit exista profesionistii care formeaza echipa Contello Audit,cu o experienta vasta acumulata in timp pentru care efectuarea unui audit statutar , presupune mult mai mult decat rapoartele  de audit furnizate , informatii pertinente cu un impact imens asupra business-ului Dvs. , grafice concludente ,culese in baza probelor de audit pe durata desfasuratii auditului.
Aceasta echipa incearca sa depisteze riscurile cu care se confrunta business-ul Dvs ,respectiv sa elimine de la plus la minus infinit redundantele si paramentrii de ineficienta  cu care se confrunta afacerea Dvs. , atat din trecut ,cat si din prezent,astfel incat   sa puteti obtine eficientizarea afacerii  pe viitor ,luand cele mai bune decizii de dezvoltare a business-ului.
Apeland la Contello.ro veti avea siguranta ca :

– examinarea va fi facuta de un profesionist atestat,independent in raport cu entitatea
– se vor respecta standardele profesionale
– finalizarea va fi facuta prin exprimarea unei opinii calificate intr-un raport de audit,destinat celor insarcinati cu guvernanta sau tertilor.

a488e8357e5692cab5a1f0b3237c358b

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s