Multumiri…de Craciun

Să mulțumești…
„Să mulțumești lui Dumnezeu, dacă în dimineața de Ajun te trezești cu liniște în suflet, că poți măcar pentru o zi să lași bătăliile tale în grija Lui și să te bucuri de lucrurile simple.
De globul din copilărie păstrat cu sfințenie, pe care încă îl mai așezi în bradul de Crăciun, de colindul vechi pe care îl cântai la cor acum mulți ani…
Să te bucuri de surâsul copilui tău când își desface cadoul mult așteptat, de poarta casei în care ai crescut, dacă încă o mai deschizi și în prag te așteaptă amândoi părinții. Și să mulțumești.
cadouri
Să mulțumești dacă de la Crăciunul trecut ai devenit mai bun, mai curat, mai înțelept… Dacă ai respirat aerul din dimineața fiecărei zile de la fereastra camerei tale și nu ai simțit că teiul miroase diferit din curtea unui spital, dacă te-ai bucurat de lumina soarelui și nu ai văzut lumina becurilor dintr-o sală de operație… chiar ai pentru ce mulțumi.
Dacă ai avut momente în care ai rătăcit drumul, dar măcar un prieten alături care să te țină de mână, iarăși mulțumește.
Apoi, în sfântă zi de Crăciun, bucură-te de fiecare moment, culege sentimente curate și sădește-le în sufletele pe care le întâlnești…
Crăciun cu mulțumire!! ”

60210039

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s