Hidroforul salvator!

d6c4962b82807bc612628f13d6192f05

Anul trecut am trecut printr-o lunga si grea „suferinta”.

Terminasem de construit casa pe care o visasem.Totul era gata pana la cel mai mic amanunt si nu imi ramanea de facut decat sa ma bucur de confortul casei mele.

Eram increzatori si optimisti ca totul va fi asa cum planuisem, montasem si centrala, baia era finisata si accesorizata cu tot ceea ce era nevoie…credeam noi.Dar..eroareeeee!!!!

Uitasem un „mic-mare” amanunt….presiunea apei de la reţeaua oraşului  nu era suficientă. Centrala intra in avarie  de fiecare data cand doream apa calda .Am crezut ca este defecta, am chemat firma care o instalase si dupa cateva zile de verificari, timp in care  incepeam sa ne pierdem rabdarea crezand  ca centrala este de proasta calitate, am aflat cu stupoare ca ne trebuiau de urgenta   Hidrofoare, pompe, rezervoare si accesorii .

Am cumparat  hidroforul necesar tinand cont de toate detaliile tehnice inclusiv de faptul ca ne doream sa fie unul foarte silentios si pentru a reduce cheltuielile de intretinere la minim, in vederea unei functionari fiabile, am echipat hidroforul corespunzator  si l-am conectat corect la reteaua de distributie din casa.

2016-06-18 13.31.01      d3f9a1690b8ac97c0d4bbf8af350721a

Am rasuflat usurati la final cand am constatat ca totul era acum perfect si nu ne ramanea de facut altceva decat sa ne bucuram de tot ceea ce realizasem .

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s