E timpul schimbarii !!!

Caut de mult timp o solutie pentru acoperirea unei portiuni din suprafata curtii mele. Momentan este ciment in curte, foarte vechi, dar care a rezistat bine in timp, acum din pacate trebuie neaparat schimbat avand in vedere ca ultimele doua ierni si-au spus cuvantul.
Arata jalnic, e spart si acoperit cu o pelicula verzuie pe care nu reusesc sa o indepartez orice as face. Am incercat toate variantele posibile, inclusiv spalat cel putin o data pe saptamana cu solutie ce contine clor, din pacate functioneaza doar pentru un timp limitat si pelicula verzuie reapare , urata, inestetica si foarte deranjanta.

Această prezentare necesită JavaScript.

Prietenii mi-au dat o ultime de sfaturi, inclusiv sa torn un alt strat de beton dar nu mi s-a parut buna aceasta solutie astfel incat am ales pietrele naturale lipite peste stratul de beton , acestea dau un aspect natural plus ca rezistenta e mai mare. In afara de durabilitatea materialului, de buna rezistenta la ciclurile inghet-dezghet, de estetica pe care o ofera, piatra naturala poate fi montata in diverse feluri, din punct de vedere constructiv. Poate fi vorba de pavele cu forme regulate sau neregulate, pentru ca piatra poate fi atat fasonata, cat si lasata ca atare.
Zis si facut! Am pornit in cautarea acelor materiale de constructii care sa imi satisfaca cerintele si sa  scap in sfarsit de aceasta problema.
Am spart stratul actual de beton in bucati, dupa ce l-am spart am imprastiat bucatile maruntite cat mai uniform pe toata suprafata si am adus un compactor pentru spartura de beton . Am montat pietrele naturale si in sfarsit acum pot spune ca e totul ok !!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s