„TORT „DIN PIEPT DE PUI

CU siguranta numele pare ciudat, dar va pot spune cu certitudine ca rezultatul este cat se poate de delicios, nu este deloc greu de realizat,este  o reteta  delicioasă și suculentă .

Ingrediente:

  • 1 file de pui (aproximativ 1 kg)
  • 2 cartofi mari
  • 1 ceapă mare
  • 1 morcov mare
  • 2 ouă, cascaval 200 gr
  • verdeață
  • semințe de chimen

Pieptul de pui se taie in felii foarte subtiri ca  cele pentru snitel. ceapa taiata cat mai mic, impreuna cu morcovul taiat rondele subtiri, se calesc in putin ulei cat sa se inmoaie, la fel si cartofii pe care ii taiem rondele subtiri ca cele pentru chipsuri.

Intr-o tava rotunda termorezistenta ungem cu ulei si apoi adaugam pe rand: un strat file de pui, ungem cu ou batut si adaugam compozitia formata din ceapa, morcovul si cartoful calit, verdeata si presaram cascaval ras.Continuam asa pana terminam fileul de pui,ultimul rand fiind cel cu carnea de pui , ungem cu ou presaram cascaval ras si seminte de chimen.

Dam la cuptor aproximativ 45 minute la foc mediu, sau mai mult in functie de cat este cazul. Cand „tortul” este rumenit il servim !!!

Pofta buna !!

 

12822190_1125999257434828_187162964_n

 

 

 

12804010_1125999254101495_238236704_n

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s