Invitatii de nunta

De curand am descoperit  doua pagini  interesante  si utile, este vorba de http://www.deluxe-cards.ro/   un magazin online care contine invitatii de botez si invitatii de nunta din import embosate, cu folio, cu margini stantate in diverse modele, si chiar modele facute de mana, la preturi decente,precum si o gama larga de haine botez, marturii, lumanari si trusouri botez. Invitatiile de nunta sunt mai mult decat anuntul unei viitoare casatorii, semnificatie cu care sunt percepute de cei mai multi participanti care vad in ele bilete care fac posibila intrarea la petrecere. 

Invitatiile de nunta reflecta valoarea sentimentului si exprima inalta apreciere si respectul fata de invitati. In acelasi timp, invitatiile sunt marturia dragostei, pasiunii si armoniei dintre doua inimi care se unesc pentru totdeauna intr-o poveste de dragoste fara sfarsit. Invitatiile de nunta tin foarte mult de gustul fiecaruia.

         Adresa celui de-al doilea magazin on-line este       http://www.invitatie.ro/

  O invitati e care mi-a atras atentia este     http://www.invitatie.ro/reduceri.php?nav=product&id=75&id_parent=&from=0&id_product=1317       ,  este la reducere pe site-ul  http://www.deluxe-cards.ro/     si are un model deosebit.Este un magazin cu preturi mici si poti gasi tot ceea ce iti doresti.

     Daca ar fi sa fac o comparatie cu o alta invitatie , de exemplu cu     http://www.deluxe-cards.ro/invitatii-nunta/colectia-clara/invitatie-funda-32801        nu as sti pe care sa o aleg. Cele doua sunt deosebite , fiecare in felul sau si este greu sa alegi  mai ales ca o invitatie este pentru un eveniment unic in viata ta, un eveniment ce va ramane in amintire. 

  Daca as fi o fire romantica as alege invitatia funda, din colectia Clara    http://www.deluxe-cards.ro/invitatii-nunta/colectia-clara/invitatie-funda-32801    , o Invitatie de nunta realizata cu foite de calc, care se gasesc si pe coperta dar si in interiorul invitatiei  sau   aceasta invitatie         http://www.invitatie.ro/reduceri.php?nav=product&id=75&id_parent=&from=0&id_product=1317     mi-ar fi greu sa aleg.

 Pentru o persoana caruia ii place eleganta m-as gandi la o astfel de invitatie       http://www.deluxe-cards.ro/invitatii-nunta/colectia-emma-2014/invitatie-eleganta-34908        din colectia Emma sau de ce nu la  ceva mult mai simplu ca de exemplu         http://www.invitatie.ro/reduceri.php?nav=product&id=75&id_parent=&from=9&id_product=1337     , oricare dintre cele doua denota eleganta si rafinament prin simplitate .

  Va invit deci sa accesati aceste magazine in cazul in care aveti nevoie de invitatii pentru orice eveniment important din viata dvs, nunta, botez,  nu veti fi dezamagiti si veti gasi tot ceea ce doriti, invitatiile Deluxe Cards satisfac si cele mai exigente gusturi .

Un gând despre “Invitatii de nunta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s