Iaurtul Danone-lider in familia mea

Pentru ca pe primul loc trebuie sa stea calitatea, iaurtul Danone este fabricat din cel mai bun lapte si asa cum putem citi pe  http://danone.ro/.   : „laptele folosit de Danone în fabrica din București este colectat zilnic de la fermieri români din toată țara, transportat sute de kilometri, răcit și menținut la temperaturi scăzute. Calitatea laptelui este analizată repetat pe parcursul acestui proces pentru a ne asigura că folosim ce este mai bun în iaurturile noastre. Și toate acestea se întâmplă în mai puțin de 24 de ore, timp în care laptele ajunge de la fermă la fabrică. Facem aceste eforturi pentru că știm că zi de zi avem responsabilitatea celei mai bune calități în fața milioanelor de consumatori care aleg produsele Danone.”

Imi place acest site, putem explora in voie „Lumea Danone”, ne putem informa ce inseamna laptele de calitate, cum este produs iaurtul si ce beneficii aduce sanatatii.

Sectiunea „Noutati” de asemenea este binevenita ,am aflat acolo despre proiectul vizitelor pentru copii în fabrică care face parte din programul „Vino acasă la Danone” și este dedicat copiilor cu vârste între 6-12 ani, din clasele 0-IV si despre multe altele.

La fel de interesanta mi s-a parut si sectiunea  ” Danone se implică” si am citit cu admiratie implicarea Danone.

Poate ar trebui sa gasim aici pe  http://danone.ro/   mai multe sfaturi despre o alimentatie sanatoasa, cu exemplificari , cu mai multe descoperiri in domeniu ,asta pentru ca Danone este incontestabil lider in domeniu si consumatorii au incredere in sfaturile prezentate aici.

Si pentru ca Danone a implinit pe 15.05.2014   15 ani de când primul iaurt Danone a fost produs în România  nu putem decat sa ii uram  „Multi inainte!”.

La multi ani Danone!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s