Negresa cu alune si dulceata de nuci verzi

 

Este preferata fiului meu,nu este deloc greu de facut ,este rapida si delicioasa.

Ingredientele folosite: 6 oua,8 linguri pline cu zahar,8 linguri faina,1 plic de zahar vanilat,o esenta de rom,un plic praf de copt,2 linguri cacao,150 gr de alune
        Se bat albusurile spuma ,se adauga cate o lingura de zahar amestecand cu mixerul la viteza maxima,se adauga galbenusurile,praful de copt,zaharul vanilat,faina si cacao ,esenta de rom.
       Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se rastoarma compozitia adaugandu-se alune deasupra.Se lasa in cuptor cca jumatate de ora la foc potrivit ,sau chiar mai putin ,facandu-se testul cu scobitoarea pentru a vedea daca e coapta.
        ImagineSe taie cand s-a racit si se orneaza cu dulceata de nuci verzi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s